Varsel om strømbrudd

I oversikten på våre nettsider vises planlagte strømbrudd i høyspenningsnettet. Vi sender SMS til berørte kunder, så fremt vi har registrert mobilnummer. 

Opplever du strømbrudd uten at du har fått melding eller at det vises på nettsiden, kan årsaken være en feil hjemme hos deg eller i lavspenningsnettet. Ved skader eller mangler på strømnett er det viktig at du tar kontakt med oss slik at vi får rettet opp i feilen. Meld inn strømbrudd på telefon 71 58 10 00. 

 

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.