Hvordan skjer målerbytte?

Må jeg være til stede?

Når tidspunkt for målerbytte er avtalt og bekreftet, vil montøren komme hjem til deg. Dersom sikringsskapet er på utsiden av bygningen, eller i felles oppgang, trenger du ikke selv være til stede. Dersom montøren må inn i boligen, skal vedkommende vise gyldig ID-kort. Det må normalt være en voksen til stede for at montøren skal kunne gå inn.

Hvor lang tid tar det?

Selve målerbyttet tar normalt rundt 20 minutter, og strømmen vil være borte mens montøren bytter måleren. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjøre tilpasninger i sikringsskapet, eller montere en antenne på skapet for at den nye måleren skal få kontakt med nærmeste basestasjon.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.